Gezinshuis Klein Agteveld

Wij, Roy en Inge, zijn in 2010 gestart als logeerhuis bij Joozt in De Glind. Sinds 2014 zijn we gezinshuis geworden. Roy heeft de opleiding pedagogisch werk en de jeugdzorg opleiding gedaan. Inge is Physician Assistant in de revalidatiezorg. Eerder heeft ze gewerkt als verpleegkundige en Is 7 jaar leidinggevende in de ouderenzorg geweest.

Vanaf de start van het logeer/gezinshuis werkt Roy volledig in het gezinshuis terwijl Inge haar baan buitenshuis heeft maar daarnaast haar steentje bijdraagt bij het reilen en zeilen van het gezinshuis.

Ons gezinshuis is een vrijstaand huis met ruime tuin en voldoende leefruimte. Sinds mei 2015 zijn wij de trotse bewoners van onze nieuw gebouwde woning in Achterveld. Alle kinderen beschikken over een eigen slaapkamer. Ook de tuin biedt voldoende ruimte voor buiten activiteiten zoals voetballen en springen op een grote trampoline. Daarnaast hebben we een stoer speelhuis waar de kinderen in en onder kunnen spelen en klauteren maar ook in kunnen chillen. Achterveld is een sociaal betrokken dorp waar nog een echte ons kent ons mentaliteit heerst. Verder beschikt het dorp nog over alle basis voorzieningen zoals de kapper en de lokale supermarkt de Spar.

Naast Achterveld ligt jeugddorp De Glind hier zijn meerdere gezinshuizen, leefgroepen, activiteiten en een school voor speciaal onderwijs gevestigd. Het is voor ons gezinshuis dus gemakkelijk uit te wijden naar de Glind om gebruik te maken van de aanwezige expertise. We werken met veel plezier samen met gezinshuis.com

Daarnaast begeleiden wij in ons gezinshuis stagiaires, wij vinden het belangrijk dat jongeren een mogelijkheid krijgen om te leren in het werkveld. En zo kennis te laten maken met ons vak en de jeugdzorg.

sbb erkend leerbedrijf web anbi status nw rond 200